Meesterlijke PowerPoint presentaties

Ontdek de kracht van professionele PowerPoint-presentaties met Reclamebureau Vormgave in Nijmegen. Geef jouw bedrijfspresentaties de wow-factor met op maat gemaakte Powerpoint templates en presentaties, die gebruiksvriendelijk zijn voor jouw medewerkers.

✔ Inspireer (potentiële) klanten met jouw PowerPoint presentatie

✔ Maak een professionele indruk

✔ Creëer in een handomdraai nieuwe presentatie vanuit een basis template

PowerPoint met Prezi Flair

Bij Vormgave tillen we PowerPoint naar een hoger niveau. Onze opmaak en vormgeving geven jouw presentaties een moderne, dynamische uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van bijvoorbeeld Prezi. Het verschil? Het gebruiksgemak dat jouw team verdient. Maak indruk zonder de leercurve van complexe presentatie tools.

Snelheid zonder compromis

Bij Vormgave begrijpen we de behoefte aan snelheid. Daarom bieden we snelle oplossingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het enige wat we van jou nodig hebben is de input die nodig is en het doel om deze presentatie naar hoger niveau te tillen. We zorgen ervoor dat jouw opgemaakte PowerPoint-presentaties binnen korte termijn gereed is gebaseerd op jouw huisstijl, zodat jij je kunt concentreren op de boodschap die je wilt overbrengen, niet op de deadline.

Versterk jouw verhaal met infographics

Naast op maat gemaakte PowerPoint-presentaties biedt Vormgave ook de mogelijkheid om infographics toe te voegen. Maak jouw verhaal visueel aantrekkelijk en begrijpelijk voor jouw publiek. Onze infographics om bijvoorbeeld processen uit te leggen, versterken de boodschap en zorgen ervoor dat jouw presentaties blijven hangen.

Directe communicatie, persoonlijke aanpak

  • Creatief
  • Snelle oplevering mogelijk
  • Directe communicatie, persoonlijke aanpak
  • Afspraak is afspraak

Bij Vormgave geloven we in directe communicatie en een persoonlijke aanpak. Werk rechtstreeks samen met de hoofdontwerper om jouw visie tot leven te brengen. De input van jouw bedrijf is cruciaal voor het creëren van op maat gemaakte PowerPoints.

Kies voor Vormgave in Nijmegen en transformeer jouw PowerPoint-presentaties in meesterwerken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de kracht van design en communicatie samenbrengen voor jouw bedrijfssucces.

Overtuig je publiek

Wanneer jouw bedrijf wordt uitgenodigd voor een kennismaking met een potentiële klant, biedt dit de ultieme gelegenheid om je onderneming te presenteren en zo het vertrouwen te winnen. Het belang van een sterke eerste indruk kan niet genoeg benadrukt worden. Het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf om jouw bedrijfspresentatie te verzorgen, zal je hierbij ondersteunen. Het ontwikkelen van een doelgerichte PowerPoint-presentatie die (potentiële) klanten werkelijk overtuigt, is nu eenmaal een complexe en tijdrovende taak. Behaal het maximale resultaat uit jouw verhaal met een indrukwekkende PowerPoint-presentatie en overwin je publiek!

Spel element

Heb je een informatieve presentatie voor medewerkers aan het einde van de dag? of een presentatie voor een grotere groep mensen? Voeg dan interactie toe! Je kan bijvoorbeeld een quiz gebruiken, een spelletje of een indicatie shooter.

Bij een presentie wil je graag aandacht pakken, mensen ergens over na laten denken. Iemand op pró actief zetten. Dit zorgt ervoor dat ze actiever mee doen in de presentatie. Mensen houden niet van luisteren, maar converseren en geïnspireerd worden.

Inspelen op de doelgroep

Je bent vast bekend met presentatoren die met overmatig veel irrelevante dia’s presenteren, die vol staan met (niet leesbare) tekst en daarmee eenzijdig zenden. Hierbij wordt echter voorbijgegaan aan het doel. De informatiebehoefte per toeschouwer in je publiek kan verschillen. Door te kiezen voor een interactieve bedrijfspresentatie in PowerPoint, zorg je ervoor dat jouw verhaal altijd aansluit bij de behoeften.

Door te kunnen skippen naar verschillende hoofdstukken binnen de dia’s kunnen presentaties makkelijk afgestemd worden op de diverse doelgroepen en/of op de informatie behoefte. Hierdoor kun je gemakkelijk specifieke informatie presenteren die voor de toehoorder relevant is. Met een interactieve zakelijke PowerPoint-presentatie kun je eenvoudig schakelen tussen informatie en de dialoog aangaan, waardoor je daadwerkelijk de gewenste impact kunt maken.

Powerpoint in uw bedrijfshuisstijl

Het niet naleven van de huisstijl door medewerkers is een van de grootste bronnen van frustratie voor Marketing en Communicatie afdelingen. Het zorgt vaak voor rommelige situaties, met rondslingerende PowerPoint-presentaties op de server. Daarbovenop hebben de meest creatieve medewerkers soms de neiging om hun “eigen” versies van PowerPoint te creëren en te gebruiken. Komt dit je bekend voor? Bij ons worden bedrijfspresentaties altijd opgesteld aan de hand van een professionele template-set die volledig voldoet aan de huisstijlregels. Hierdoor wordt het eenvoudig voor medewerkers om zelf in de toekomst een consistente PowerPoint-presentatie te maken.

Let’s talk about design!

Wij zijn benieuwd waar jij mee bezig bent en hoe we je kunnen helpen met jouw business. Neem gerust contact met ons op, je bent altijd welkom bij ons kantoor in Nijmegen.

024 – 675 62 78

Wij zijn graag jouw rots in de Branding